Wat doen we

Expert in algemene elektriciteitswerken

Betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject

U bouwt binnenkort een woning? Dan hebt u nood aan een betrouwbare en ervaren elektricien. Domelek kan voor u alle elektriciteits- en domoticawerken verzorgen. Onze rol beperkt zich niet tot de professionele installatie van de apparatuur. U kunt ook op ons rekenen voor advies. Denk maar aan het opstellen van de schema’s en de keuze van de juiste apparatuur.

Doordachte renovatiewerken

Meer nog dan bij een nieuwbouw is een slimme planning van belang bij de renovatie van een pand, want een bestaande situatie schept altijd uitdagingen om de moderne elektriciteitsinfrastructuur in te passen. In functie van de renovatieplannen bekijken we samen met u de mogelijkheden om tot een mooi eindresultaat te komen.

Elektriciteitswerken voor projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar kan u voor de elektrische installatie ook een beroep doen op de diensten van Domelek in het kader van grotere projecten: appartementen, kantoorgebouwen, winkelruimtes, enz.

Hebt u plannen? Contacteer ons vandaag nog. We bekijken graag samen met u hoe wij uw elektriciteitswerken het beste kunnen aanpakken.

Terug naar boven

Automatisatie en domotica verhogen uw comfort

Smarthome, of hoe uw huis alles zelf doet

Domotica is de toekomst. Het is het ultieme middel als u streeft naar meer energiebesparing, comfort, flexibiliteit, communicatie en veiligheid in uw woning. Zou u niet graag uw huis laten werken voor u? Dat is pas luxe.

In de praktijk gaat het om een geïntegreerd systeem waarbij u met één bedieningssysteem meerdere toestellen tegelijk kan sturen. U kan het vergelijken met één universele afstandsbediening voor verlichting, televisie, video, audio, verwarming, zonwering, enz.

Domelek is gespecialiseerd in automatisatie. Wij helpen u de juiste keuze te maken en zorgen voor een prima werkend domoticasysteem.

Duotecno, onze Belgische leverancier van domotica

Domelek werkt uitsluitend met producten direct van de Belgische fabrikant Duotecno. Duotecno heeft een zeer gebruiksvriendelijk domoticasysteem dat erop gericht is om het comfort in uw woning maximaal te verhogen. Bovendien is het erg flexibel en gebruiksvriendelijk waardoor u altijd zelf de volledige controle behoudt.

Interesse in domotica bij u thuis? Contacteer ons meteen en we komen bij u langs met onze voorstellen.

Terug naar boven

Voel uw veilig dankzij camerabewaking

De bewakingscamera als beveilingstool

Een bewakingscamera is een nuttige tool om de beveiliging van uw huis te controleren. Een bewakingscamera heeft vele functies. Eerst en vooral is er natuurlijk het afschrikkingseffect. Inbrekers denken wel twee keer na als ze een bewakingscamera in de gaten krijgen. Ook binnenshuis kan een camera handig zijn. U kan bijvoorbeeld van op afstand toezicht houden op uw geliefde huisdier. Bovendien is bewezen dat het hebben van een beveiligingscamera een positief effect heeft op de gemoedsrust.

HD-beeldmateriaal overal beschikbaar

Domelek is installateur van camera’s van het merk IDIS. Deze kwalitatieve camera’s produceren HD-beelden die je via het internet overal live kan bekijken. Er bestaan vele types, maar wij helpen u de camerabewaking kiezen die past voor uw specifieke situatie.

Zowel particulieren als kmo’s kunnen bij Domelek terecht voor hun camerabewaking.

Nood aan camerabewaking? Contacteer ons. Wij garanderen een professionele installatie.

Terug naar boven

Domelek, sterk in audio

Audio gaat veel verder dan home cinema

U houdt van muziek en wil de allerbeste klank en akoestiek bereiken? U houdt van levensechte soundeffecten als u naar een film kijkt? Dan hebt u nood aan een goede audio-installatie. Domelek kan u adviseren over welke geluidsapparatuur u nodig heeft en deze apparatuur perfect afregelen om het beste resultaat te bekomen. Naast andere merken zijn we gespecialiseerd in audiosystemen van het merk Bose.

Camera's, audio en automatisatie samen op hun best

Mensen zeggen soms één plus één is drie. Wel, in het geval van automatisatie is dat echt zo. We koppelen alle losse systemen zoals beveilingscamera’s en audiosystemen aan elkaar via de domotica en plots krijgt het geheel een extra dimensie. Het wordt nog makkelijker om alles te bedienen.

Zo kan u met een multiroomsysteem meerdere ruimtes in uw huis van muziek voorzien via één centrale installatie. Handig toch?

Overweegt u de aankoop van geluidsinstallatie of home cinema? Informeer dan even bij ons. Ongetwijfeld kunnen we u van dienst zijn.

Terug naar boven

SitemapPrivacy
Website door 2design Website door 2design